Frikandelburger Indian

Lunch
20 min.
2 pers.

Ingrediënten

  • 2 Frikandelburgers van Lekker&Anders
  • 2 Flatbreads
  • 1el olijfolie
  • Halve rode ui, in halve ringen
  • 50 gram spitskool, gesneden
  • 50 gram julienne wortel
  • 1el Hela Salad & Sandwich Sesam-Soja dressing
  • Halve rode peper
  • 1 takje koriander
  • 1el mayonaise
  • 1el Hela Kruiden Ketchup Curry Extra Hot 

Tags

  • Frikandelburger
  • Indian Style 
  • Inspiratie

Een broodje frikandel, maar dan anders! Met de speciale frikandelburger geven wij deze variant een spicy twist. De extra hot kruiden ketchup curry en rode peper zorgen voor die extra kick. Liever iets minder pittig? Verwijder dan de pitjes van de rode peper uit de zaadlijst.

Verwarm de oven voor op en bereid de flatbreads volgens aanwijzingen op de verpakking. Verhit olie in een koekenpan en bak de frikandelburgers 8 minuten op middel-laag vuur. Meng de rode ui, spitskool en wortel met de sesam-soja dressing. Snijd de rode peper in fijne ringen. Pluk de blaadjes van het takje koriander. Besmeer de flatbreads met een dun laagje mayonaise en beleg met een frikandelburger, curry en de rauwkost. Garneer met rode peper en koriander. 

Enjoy! 

Meer recepten…