Turks Brood met Kebap

ingrediënten 

Lekker&Anders! Kip Kebap
1 Turks brood
Knapperige ijsbergsla
4 tomaten
1 komkommer
1 grote uit

De saus:
4 el (Griekse) yoghurt
1 t mayonaise
1 t ketchup
½ t knoflookpoeder
Zeezout
Vers gemalen zwarte peper
 
Bereidingswijze
 
  1. Bak de kip kebap in een pan met wat olie in 5 tot 10 minuten goudbruin
  2. Snijd het Turks brood in stukken en verwarm het 8 tot 10 minuten in de oven op 200 graden
  3. Snijd de komkommer, tomaten en ui in plakjes
  4. Doe de ingrediënten van de saus in een bakje en meng alles onder elkaar
  5. Beleg de warme broodjes daarna met de sla, kip kebap, tomaat, komkommer en uienringen
  6. Voeg als laats de saus aan het broodje toe. 
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd30 min
ProductenKip Kebap