Turkse Pizza met gegrilde groenten

De herfst is officieel begonnen en dus hebben de frisse salade ingewisseld voor gegrilde groenten! Probeer eens onze Turkse Pizza met gegrilde groenten, klaar in 15 minuten! 

Wat heb je nodig voor 2 personen?
2 Lekker&Anders Turkse Pizza's
40 gram fijngesneden ijsbergsla
1/4 versgesnipperd rood uitje
1/4 fijngesneden paprika
1/4 in blokjes gesneden komkommer
100 gram tomaatjes, in partjes gesneden
1 EL olie
150 gram gegrilde groenten
1 EL kidneybonen
1 EL maiskorrels
2 EL groene olijven in plakjes
1 takje rode bessen
Knoflook- en srirachasaus  

Verhit 1 EL olie in een pan en verwarm hierin de nog gegrilde groente in 8 tot 10 minuten. Schep regelmatig om. Zet de gegrilde groente apart en houd warm in een kom met een bord erop. Verwarm ondertussen de Turkse Pizza's, gedurende 3 tot 5 minuten in een koekenpan zonder olie. Beleg de Turkse Pizza's met de warme gegrilde groente en strooi hier een handje ijsbergsla overheen. Beleg daarna met de rode ui, tomaatjes, kidneybonen en mais, gevolgd door de komkommer, rode paprika, olijvenplakjes en wat rode bessen. Top naar smaak af met de knoflook- en srirachasaus. Rol de Turkse Pizza op en enjoy!  
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd15 min
ProductenTurkse Pizza