Vegetarische kapsalon

Ingrediënten (3-4 personen)
- 1 zak Lekker&Anders Vega Kebab
- 600 gram zoete aardappelfrietjes
- 200 gram gesneden ijsbergsla
- 1 bosui in ringetjes gesneden
- Halve rode paprika in blokjes gesneden
- 100 gram mozzarella
- Yoghurt- en sambalsaus

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
2. Verdeel de zoete aardappelfrietjes over de bakplaat met bakpapier. Bak gedurende
15 tot 20 minuten. Tussentijds eenmaal omdraaien.
3. Bak de Lekker&Anders Vega Kebab in een pan met een beetje olie in 4 minuten goudbruin
4. Ovenschaal allereerst bedekken met de zoete aardappelfrietjes. Daar boven op de Vega Kebab en dan de mozzarella.
5. Verwarm de kapsalon 3 minuten in de oven.
6. Tot slot aftoppen met de ijsbergsla, bosui, rode paprika, yoghurt- en sambal saus.

Eet smakelijk!
 
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd20 min
ProductenVega Kebab