Vegetarische Turkse pizza met zoete aardappel en avocado

Ingrediënten:
  • 1 doos Lekker&Anders vegetarische Turkse pizza’s 
  • 1 middelgrote zoete aardappel
  • 1 avocado
  • 1 el olijfolie
  • zout en peper naar smaak
 
Sausje:
  • 100 ml yoghurt 
  • 1 teen knoflook
  • 1 handje verse peterselie
  • 1 tl rode peper
  • sap van een halve limoen
  • zout en peper naar smaak
 
1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
2. Snij de zoete aardappel in blokjes van ongeveer een centimeter en meng deze met de olijfolie, peper en het zout in een ovenschaal.
3. Bak de zoete aardappel blokjes voor 20 minuten of tot ze beetgaar zijn.
4. Snij de peterselie en peper fijn en meng deze door de yoghurt.
5. Pers de knoflook uit boven de yoghurt. Voeg het limoensap en zout en peper naar smaak toe aan het sausje.
6. Bereid de Turkse pizza’s volgens de verpakking.
7. Snij ondertussen de avocado in blokjes.
8. Vul de Turkse pizza’s met de zoete aardappel en avocado. Serveer met het yoghurtsausje.

Eet smakelijk!
Vegetarische Turkse pizza met zoete aardappel en avocado
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd25 min
ProductenTurkse PizzaVegetarische Turkse Pizza