Veelgestelde vragen

Waar kan ik producten van Lekker&Anders kopen? 
Onze Lekker&Anders producten zijn bij vrijwel alle supermarkten in Nederland te koop. Benieuwd waar je een specifiek producten bij jou in de regio kunt scoren? Neem contact met ons op via het contactformulier, dan kunnen wij het voor je nakijken! 

Wat kosten de producten van Lekker&Anders? 
De prijzen van de producten zijn per winkel en per regio verschillend. Voor de meest actuele prijzen verwijzen wij jou naar de winkel.

Hoelang zijn de producten houdbaar?
De houdbaarheidsdatum is altijd op de desbetreffende verpakking te vinden.

Hoe kan ik de producten bereiden?
Onze producten kunnen op verschillende manieren klaargemaakt worden. Over het algemeen is dit in een friteuse, airfryer, pan, grill of in de oven. Dit is per product verschillend. De precieze bereidingsmogelijkheden staan altijd op de achterzijde van de verpakking van het desbetreffende product.

Hebben jullie ook producten voor vegetariërs of veganisten?
Onder “Assortiment” vind je alle producten van het merk Lekker&Anders. Deze zijn met een icoon gekenmerkt, zodat je kunt zien, welke producten bijvoorbeeld voorzien zijn van vlees. Als je hierbij hulp nodig hebt of andere vragen toe hebt, verwijzen wij je graag naar het contactformulier.

Welke allergenen zitten er in de Lekker&Anders producten?
Onder “Assortiment” vind je alle producten van het merk Lekker&Anders. Bij ieder product staat extra informatie, waaronder ook de allergenen. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt of andere vragen toe hebt, verwijzen wij je graag naar het contactformulier.

Ik heb een andere vraag, klacht of suggestie. Hoe kan ik in contact komen?
Hiervoor verwijzen wij jou graag naar het contactformulier. Zo kunnen wij jou zo snel mogelijk helpen.