Frikandelbroodjes

Lunch
25 min.
4 pers.

Ingrediënten

  • 2 Lekker&Anders Frikandellen
  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 1 ei
  • Curry

Tags

  • Lunch
  • Frikandellen
  • Inspiratie

​Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Haal de Frikandellen uit de diepvries en laat ze een beetje ontdooien.
  3. Rol het bladerdeeg uit en snijd in 8 gelijke delen. Snijd in de helft van de stukken bladerdeeg horizontale streepjes.
  4. Halveer de frikandellen. Doe een beetje curry op de helft van het bladerdeeg en leg hier een halve frikandel op. Bedek met de ingesneden stukken bladerdeeg.
  5. Druk de zijkanten van het bladerdeeg goed vast met een vork. Leg de frikandelbroodjes met bakpapier op het bakblik.
  6. Bestrijk de broodjes met een losgeklopt ei. Bak ze 15 tot 20 minuten in het midden van de oven, tot ze goudbruin zijn.

Eet smakelijk!

Meer recepten…

Wij maken gebruik van cookies

Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies om je bezoek nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Lees hier meer over onze cookie- en privacyverklaring.

Ok