Lahmacun met gegrilde groenten

Maaltijd
15 min.
2 pers.

Ingrediënten

  • 2 Lekker&Anders Lahmacun
  • 40 gram fijngesneden ijsbergsla
  • 1/4 versgesnipperd rood uitje
  • 1/4 fijngesneden paprika
  • 1/4 in blokjes gesneden komkommer
  • 100 gram tomaatjes, in partjes gesneden
  • 1 EL olie
  • 150 gram gegrilde groenten
  • 1 EL kidneybonen
  • 1 EL maiskorrels
  • 2 EL groene olijven in plakjes
  • 1 takje rode bessen
  • Knoflook- en srirachasaus  

Tags

  • Maaltijd
  • Lahmacun
  • Gegrilde groenten
  • Veggies
  • Inspiratie

Bereidingswijze

Verhit 1 EL olie in een pan en verwarm de gegrilde groente in 8 tot 10 minuten. Schep de groente regelmatig om. Zet de gegrilde groente apart en houd warm in een kom met een bord erop. Verwarm ondertussen de Lahmacuns, gedurende 3 tot 5 minuten in een koekenpan zonder olie. Beleg de Lahmacuns met de warme gegrilde groente en strooi hier een handje ijsbergsla overheen. Beleg daarna met de rode ui, tomaatjes, kidneybonen en mais, gevolgd door de komkommer, rode paprika, olijvenplakjes en wat rode bessen. Top naar smaak af met de knoflook- en srirachasaus. Rol de Lahmacuns op en enjoy!  

Meer recepten…