Mini Kapsalon

Tapas
30 min.
8-10 pers.

Ingrediënten

  • 8 tot 10 ovengeschikte schaaltjes 
  • 200 gram Kip, Beef of Vega Kebab van Lekker&Anders 
  • 1 geraspte wortel
  • Een paar blaadjes, fijngesneden ijsbergsla
  • 1 handje vol cherrytomaatjes in partjes gesneden
  • 200 gram (oven)friet
  • 1 klein zakje geraspte kaas
  • Knoflook- of yoghurtsausje 

Tags

  • Kip Kebab
  • Beef Kebab
  • Vega Kebab
  • Inspiratie
  • Borrelhapje
  • Fingerfood

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 

2. Bak de Kebab en bereid de frietjes zoals aangegeven op de verpakking. 

3. Vul vervolgens de ovenschaaltjes een voor een met 15 gram frietjes, 15 gram kebab en leg hierop een beetje geraspte kaas en zet deze voor 3 á 4 minuten in de voorverwarmde oven. 

4. Als deze klaar zijn beleg je de mini kapsalons met wat ijsbergsla, wortel, cherrytomaatjes en top af met de saus naar jouw smaak! Ons advies is een knoflook- of yoghurtsausje maar het is jouw feestje! 

Meer recepten…