Healthy Kapsalon

Maaltijd
20 min.
3 á 4 pers.

Ingrediënten

  • 1 zak Lekker&Anders Kip Kebab
  • 600 gram zoete aardappelfrietjes
  • 200 gram gesneden ijsbergsla
  • 1 bosui in ringetjes gesneden
  • Halve rode paprika in blokjes gesneden
  • 100 gram mozzarella
  • Yoghurt- en sambalsaus

Tags

  • Kapsalon
  • Lunch
  • Diner
  • Maaltijd 
  • Inspiratie

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

2. Verdeel de zoete aardappelfrietjes over de bakplaat met bakpapier. Bak gedurende 15 tot 20 minuten en draai de frietjes tussentijds eenmaal om. 

3. Bak de Lekker&Anders Kip Kebab in een pan met een beetje olie in 4 minuten goudbruin. 

4. Ovenschaal allereerst bedekken met de zoete aardappelfrietjes. Daar boven op de Kip Kebab en dan de mozzarella. Verwarm de kapsalon 3 minuten in de oven. 

5. Tot slot aftoppen met de ijsbergsla, bosui, rode paprika, yoghurt- en sambal saus.

Eet smakelijk!

Meer recepten…

Wij maken gebruik van cookies

Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies om je bezoek nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Lees hier meer over onze cookie- en privacyverklaring.

Ok