Vegetarische Kapsalon

Maaltijd
20 min.
3 á 4 pers.

Ingrediënten

  • 1 zak Lekker&Anders Vega Kebab
  • 600 gram zoete aardappelfrietjes
  • 200 gram gesneden ijsbergsla
  • 1 bosui in ringetjes gesneden
  • Halve rode paprika in blokjes gesneden
  • 100 gram mozzarella
  • Yoghurt- en sambalsaus

Tags

  • Vegetarisch
  • Kapsalon
  • Lunch
  • Diner
  • Maaltijd 
  • Inspiratie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de zoete aardappelfrietjes over de bakplaat met bakpapier. Bak gedurende 15 tot 20 minuten en draai de frietjes tussentijds eenmaal om. Bak de Lekker&Anders Vega Kebab in een pan met een beetje olie in 4 minuten goudbruin. Ovenschaal allereerst bedekken met de zoete aardappelfrietjes. Daar boven op de Vega Kebab en dan de mozzarella. Verwarm de kapsalon 3 minuten in de oven. Tot slot aftoppen met de ijsbergsla, bosui, rode paprika, yoghurt- en sambal saus.

Eet smakelijk!

Meer recepten…