Cevapcici met aardappelpartjes en ajvar dip

Ingredienten

  • 1 verpakking Lekker&Anders Cevapcici
Aardappelpartjes
  • 800g vastkokende aardappelen
  • 3 EL olie
  • Zout
  • Paprikapoeder
Ajvar dip
  • 1 teentje knoflook
  • 5 EL Ajvar
  • 3 EL ketchup
     
  • Salade naar keuze, bijvoorbeeld: ijsbergsla, tomaten, maïs, wortels, fetakaas, komkommers met kruidendressing
 

Bereiding

Aardappelpartjes
  • Was de aardappelen en snijd de aardappels vervolgens in partjes van vier
  • Bedek de bakplaat met bakpapier
  • Leg de aardappelpartjes op het bakpapier en besprenkel ze met olie, zout en paprikapoeder
  • Bak 40-45 minuten op 175 ° in een voorverwarmde oven
Cevapcici
  • Bereid de Cevapcici volgens de verpakking
Ajvar dip
  • Pel de knoflook en snij in kleine stukjes
  • Meng de ajvar, ketchup en knoflook samen
  • Breng eventueel op smaak met peper
     
  • Serveer de Cevapcici met de aardappelpartjes en salade

Eet smakelijk!

Ps. Volg ons nu ook op instagram: instagram.com/lekkerenanders
 
Cevapcici met aardappelpartjes en ajvar dip
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd50 min
ProductenCevapcici