Falafel met bietenhummus

Ingrediënten:
  • Lekker&Anders falafel
  • 1 rode biet, gekookt
  • 1 blikje kikkererwten
  • 2 tenen knoflook
  • 2 eetlepels tahini
  • sap van een halve citroen
  • zout en peper naar smaak
  • groenten om mee te serveren
 
Bereiding:
1. Laat de kikkererwten uitlekken, maar bewaar het vocht. Spoel de kikkererwten goed af.
2. Voeg de kikkererwten, rode biet, knoflook, tahini en het citroensap toe aan een keukenmachine. Pureer tot er een dikke spread is ontstaan.
3. Voeg langzaamaan wat van het overgebleven kikkererwtenvocht toe tot je de gewenste structuur krijgt.
4. Voeg wat zout en peper toe naar smaak.
5. Bereid de falafel volgens de verpakking en serveer deze met de hummus en andere groenten.

Eet smakelijk!
 
Falafel met bietenhummus
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd10 min
ProductenFalafel