Frisse vegetarische Turkse pizza

Ingrediënten 

  • Lekker&Anders vegetarische Turkse pizza
  • 5 kleine (tros)tomaatjes
  • 5 champignons
  • 1 groene peper
  • 1 handvol verse basilicumblaadjes
  • 1 bol mozzarella
  • 1 eetlepel geraspte kaşar of jonge kaas
  • gedroogde oregano

 
Bereidingswijze

  1. Bereid de Turkse pizza in de oven (3 min. 220˚C)
  2. Snijd de champignons en tomaatjes in partjes en snijd de peper in reepjes, bak deze even gaar in een pan.
  3. Rasp de mozzarella en meng dit met de geraspte kaşar.
  4. Was de basilicumblaadjes en laat ze drogen.
  5. Strooi dan de helft van het geraspte kaasmengsel erover de turkse pizza.
  6. Verdeel vervolgens de champignons, tomaat en groene peper eroverheen en strooi de resterende kaas over de pizza.
  7. Strooi dan nog wat gedroogde oregano over de pizza en leg de basilicumblaadjes erop.
  8. Rol de pizza op, en eet smakelijk.
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd30 min
ProductenVegetarische Turkse Pizza