Turks Brood met Kebab

Ingrediënten 
  • Lekker&Anders Kip Kebab
  • 1 Turks brood
  • Knapperige ijsbergsla
  • 4 tomaten
  • 1 komkommer
  • 1 grote ui
De saus:
  • 4 el (Griekse) yoghurt
  • 1 tl mayonaise
  • 1 tl ketchup
  • ½ tl knoflookpoeder
  • Zeezout
  • Vers gemalen zwarte peper
 
Bereidingswijze
 
  1. Bak de kip kebab in een pan met wat olie in 5 tot 10 minuten goudbruin
  2. Snijd het Turks brood in stukken en verwarm het 8 tot 10 minuten in de oven op 200 graden
  3. Snijd de komkommer, tomaten en ui in plakjes
  4. Doe de ingrediënten van de saus in een bakje en meng alles onder elkaar
  5. Beleg de warme broodjes daarna met de sla, kip kebab, tomaat, komkommer en uienringen
  6. Voeg als laats de saus aan het broodje toe. 
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd30 min
ProductenKip Kebap